Eventlokal

Boka en perfekt eventlokal!

Söker du lokal för ett stort evenemang eller kanske en annorlunda festlokal för en speciell företagskväll? Multianläggningen Scandinavian XPO ligger 20 minuter från Sthlm, 20 min från Uppsala, och 4 minuter från Arlandas terminaler. Vi kan hjälpa er arrangera alla slags möten, evenemang, expo och utställningar.

Flyg in gäster från hela Skandinavien på 1 timme, från London och Paris på 2,5 och från New York på 6 timmar. Det har aldrig varit så smidigt att ta in utländska besökare till ett event!

Att hitta en passande eventlokal i Stockholm eller Uppsala är oftast svårt, det finns ett stort urval som vanligtvis kanske inte agerar som eventlokaler utan som restauranger och barer. De som finns är ofta riktade mot stora evenemang med artister och inte så fokuserade runt företagsevenemang, man får ofta också anpassa sig till lokalerna. Här har vi på Scandinavian XPO tänkt om och försökt skapa en flexibilitet för våra eventlokaler.

Vi vet hur svårt och jobbigt det är att kontakta massor med organisatörer, genom oss kontaktar ni en person som sedan ser till så att resterande hamnar på plats. Ni kan få precis så mycket eller lite som ni än kan tänkas behöva för er sammankomst.

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER FÖR EVENTS
Scandinavian XPO har 3 stora mässhallar som kan delas av till mindre ytor och på så sätt bli ett antal mindre eventlokaler, efter behov. På plats byggs också hotell med över 400 rum, gott om parkering, lastzoner, och välplanerad infrastruktur.  Vi har allt som gör platsen perfekt för besökare, eventfixare och företag. Stora som små.

Vi erbjuder allt ifrån små seminarielokaler till stora lokaler för underhållning, lanserings-event, mässor eller fest. Alla våra lokaler har smarta och effektiva lösningar som säkerställer lyckade evenemang. Vi har datakommunikation i trådbundna och trådlösa nät i hela anläggningen,  inklusive mässhallar, kongressalar, mötesrum och publika utrymmen. Vi använder självklart senaste tekniken för tryckta och interaktiva presentationer. Vi bygger scener och ljud/ljus installationer efter behov.

Vi har tittat på internationella arenor samt även på inhemska och försökt kombinera ett paket som passar alla typer av människor, Sverige har ett gott rykte runtom i världen och vi har jobbat på att få in vår fina Skandinaviska design samtidigt som den rymliga faktorn från stora evenemang i New York & Dubai.

MAT OCH AKTIVITETER
Nyttja våra erkända krögare, eller addera en aktivitet som bidrar till wow-faktor för eventdeltagare. I närområdet har vi allt från testbanor för bilar, mountainbike, jaktbiograf, golf och ett lokalt bryggeri.

Hör av er för priser och erbjudanden. Vi ser fram emot att träffas eller höras på telefon för att diskutera era event-behov vare sig stora som små!

  1. HALL 1  -stor mässhall som går att dela av och använda även i mindre utförande.
  2. HALL 2  -mindre mässhall som knyter samman HALL 1 och HALL 3. Fokus på mötesytor och konferensrum.
  3. HALL 3  -stor mässhall med direktkoppling till LOBBY och HOTELL.
  4. AIRPORT HOTEL ARLANDA i direktanslutning till LOBBY, HALL3  och restaurang.
Kontakta mig