FÖRETAGSEVENT OCH KICKOFF I STOCKHOLM & UPPSALA

VI HJÄLPER ER ATT PLANERA FANTASTISKA FÖRETAGSEVENT
Företagsevent är alltid svåra att planera. Det tillsätts ofta en kommitté om det inte finns en eventansvarig på företaget. Vi förstår tiden det tar att planera och få alla bitar på plats inför ett företagsevent.

Hos oss på Scandinavian XPO (Expo) kan du få dessa behov tillfredställda via ett samtal. Vi tar över all huvudverk och skapar möjligheter istället för problem. Våra ansvariga för just företagsevent hjälper er genom hela processen.

All teknik finns tillgänglig från ljud, ljus, projektorer och verktyg för att ert företagsevent ska bli lyckat

FÖRETAGSEVENT PÅ NY NIVÅ
Fördelat på de 3 mässhallarna finns även avskiljningsväggar för att anpassa storleken efter ert företagsevent. Allt handlar om det behov ni har internt. Det finns smidig tillgång till hotell så att era anställda eller gäster inte behöver ta sig hem efter en sen kväll, allt inom gångavstånd. Hela 400 rum finns tillgängliga och självklart finns det även ordentligt med parkeringsplatser för rum för lastning av dekor eller annat viktigt. Vi har tänkt på allt, och vi är angelägna att leverera upplevelser av världsklass. Vi jobbar alltid för att göra det lilla extra som i sin tur gör att anställda och gäster pratar om ert evenemang långt efter att det har skett.

Allt vi anordnar ska hålla absolut högsta standard och vi räknar med att bli ledande på företagsevent i både Stockholm och Uppsala. Vi har redan börjat få förfrågningar internationellt samt från mindre orter i Sverige. Stockholm är ett hett område att ha sina företagsevent på med närhet till alla möjliga olika aktiviteter.

MAT OCH AKTIVITETER TILL FÖRETAGSEVENT
Vi har välrenommerade krögare med cateringlösningar, allt för att ni ska kunna erbjuda det absolut bästa för era medarbetare. Vi kan också arrangera ett urval av aktiviteter före eller efter själva evenemangen och är inte främmande för att hjälpa er att testa på något nytt. Fråga gärna och berätta om era önskemål så ska vi nog kunna hjälpa er att komma vidare. I närområdet finns körbanor för bilar, jaktbiograf, golfbanor och ett lokalt bryggeri att besöka.

Kontakta oss för att veta mera och för att få en offert på ert kommande företagsevent eller kickoff.

Kontakta mig