Konferens & Kongress i Stockholm – Uppsala

Ska du boka konferens i Stockholm?

Scandinavian XPO är perfekt för alla professionella mässor, konferenser och evenemang. Med tre mässhallar, hotell, smarta lastzoner, och gott om parkering är platsen perfekt utformad för alla slags besökare, konferensarrangörer och företag.

VI HJÄLPER ER ATT LYCKAS
Vi erbjuder allt ni kan tänkas behöva för att skapa professionella konferenser och evenemang. Vi lyssnar på era önskemål och strävar alltid efter att dina visioner och mål ska uppfyllas. Med Scandinavian XPO får du en naturlig samarbetspartner som har gedigen branscherfarenhet, modern infrastruktur och vad vad vi anser vara den bästa event, mötes och konferensanläggningen i Sverige och hela Skandinavien.

LOCATION-LOCATION-LOCATION 
SXPO är en del av Stockholm Airport City och vi byggs endast 4 minuter från flygterminalerna. Res från Skandinaviens alla huvudstäder och kliv in på din konferens inom en timme från avgång. Vi kan erbjuda vår alldeles egna check-in till flyget när ni ska resa hem, och airport shuttles går till och från vår entré var 15e minut. Stockholm Airport City växer så att det knakar och här byggs det helt ny infrastruktur för att internationalisera stockholm ytterligare. Hotell, bostäder och butiker kommer också att dyka upp i området som just nu byggs i dundrande hastighet. Era konferenser i området kommer därför att vara väldigt tillgängliga för människor runt om i hela Europa. Vad som också är en oerhört viktig del är att anläggningarna ligger ungefär lika långt från Stockholm som det gör till Uppsala så närheten från båda städerna är oslagbar.

”Vi som driver Scandinavian XPO har lång erfarenhet från många olika anläggningar när det kommer till genomförande av konferens, mässor och event. Stora som små. Hör av er till oss med önskemål om ni planerar ett genomförande i Stockholm–Uppsala regionen. Tillsammans hittar vi rätt!”
-Mats Fromme, försäljningschef, Scandinavian XPO Expo

SENASTE TEKNIKEN FÖR KONFERENS
Scandinavian XPO har i grunden en mycket utvecklad teknik i sina lokaler. Fiber och Wi-Fi på högsta nivå. Därutöver kan ni bygga på efter önskemål. Vill ni ha mer underhållning i form av ljud och ljus, eller dekor? Vill ni ha uppträdanden som kräver specifik ljussättning, trådlösa mikrofoner och monitorsystem? Vi har smarta och effektiva lösningar som säkerställer en lyckad konferens.
Vi erbjuder datakommunikation i trådbundna och trådlösa nät baserade på toppmodern teknik av senaste standard. Vår infrastruktur täcker hela vår anläggning inklusive mässhallar, konferenssalar, mötesrum och övriga publika utrymmen.
När du beställer IT-tjänster ingår såklart bemanning, service och support på plats under evenemanget eller konferensen.
Det finns oerhört mycket man kan göra nu för tiden genom t.ex. augmented reality och vad som kallas för omnichannel marketing. Det handlar om att koppla ihop kundupplevelsen fysiskt med det digitala. Det är viktigt för oss på Scandinavian XPO / Expo att erbjuda en lösning för din konferens i Stockholm som är utöver det vanliga.

GRAFISK OCH DIGITAL PRODUKTION 
Vi samarbetar med flera byråer för design och kommunikation, för alla typer av uppdrag. Så har ni behov av synlighet digitalt så kan vi erbjuda en mängd olika lösningar för din konferens i Stockholm. Hur man upplevs digitalt blir allt viktigt, logotyper, rörligt material i skärmar bör idag skapa intryck. Hela designkonceptet runt Scandinavian XPO ska kännas modernt, nytänkande och kreativt och vi vill självklart använda den kunskapen för att göra just ert koncept bättre.

HOTELL OCH BOENDE
I Anslutning till multianläggningen finns flera bekväma boendemöjligheter. Vi har 900 hotellrum inom gångavstånd och 450 av dem ligger i samma fastighet som Scandinavian XPO. Från SXPO tar det 4 min till ett antal hotell som ligger intill flygterminalerna. Hotellen passar alla typer av budgetar och även Petter Stordalen håller på att sätta upp hotell i området

MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi tror att våra gäster kommer uppskatta förstklassig mat från välkända krögare, de närliggande aktiviteterna, den nya spännande designen med inomhus och utomhus-ytor. Sammantaget gör nyheterna att varje konferens i vår multi-anläggning blir en upplevelse utöver det vanliga.

KONFERENSLOKAL NÄRA STOCKHOLM OCH UPPSALA
Vår konferensanläggning i Stockholm tar emot över 5000 besökare och vi har intresse från flera länder i Europa som känner att Sverige är en väldigt bra mötesplats, med vår kultur och vår vänskapliga framtoning så är många intresserade av att sätta sina kickoffer och andra företagsevents i våra konferenslokaler.

Vi har tagit inspiration från andra konferenslokaler som t.ex. Stockholmsmässan och försökt ta fram en lösning och produkt som skulle passa i princip vilket företag som helst i diverse storlekar. Det finns idag inte så många riktigt stora konferenslokaler i Stockholm och vår vision är att skapa en mötesplats i närheten av Arlanda där man kan göra internationellt stora sammankomster.

Dörrarna öppnas i 2020 så kontakta oss och lyssna på hur vi kan hjälpa er att planera ert nästa evenemang i internationell standard!

Hör gärna av er och berätta om era behov för konferens i Stockholm eller Uppsala! Vi har olika konferenspaket som skräddarsys efter era behov så om ni är intresserade av att hyra konferensrum eller konferenslokal så står vi på Scandinavian XPO till ert förfogande.

Kontakta mig