Mässa i Stockholm

Mässa på Scandinavian XPO

STORA OCH SMÅ MÄSSOR
Från och med hösten 2020 kommer det arrangeras mässor, kongresser och evenemang av alla slag på Scandinavian XPO. Med sina 3 mässhallar kommer vi kunna ta emot över 5000 besökare samtidigt, men de stora mässhallarna kan även delas av till mindre ytor för att hantera events av alla slag och storlekar.

Vi har satsat på att diversifiera, det är viktigt med möjligheter för våra kunder. Det händer ibland att kunderna ibland vill ha stora konvent och andra gånger att det är mindre mässor. Istället för att då behöva välja flera olika lokaler så vill vi försöka facilitera alla storlekar en kund skulle kunna tänkas vilja ha på sin mässa. Närheten till både Stockholm och Uppsala är också en oerhörd fördel när du planerar din mässa på Scandinavian XPO

PLANERING OCH GENOMFÖRANDE
På Scandinavian XPO finns allt du behöver för att lyckas med ditt arrangemang. Vi erbjuder ett team av engagerade, drivna och kreativa projektledare, monterdesigners och tekniker med lång vana att hantera stora och små evenemang. Vi kan dessutom förmedla skickliga grafiska formgivare, och vi använder den senaste tekniken för tryckta & interaktiva presentationer.
Vi är stolta över våra förstklassiga krögare och restauratörer som ansvarar för café, restauranger och catering.

Alla medarbetare och servicepartners brinner för att arrangera mässor och vi vill att ni ska lyckas göra ert bästa arrangemang någonsin. Vi hjälper er gärna med allt ifrån planering till genomförande av er mässa i Stockholm. Låt oss skapa bästa möjliga förutsättningar för mässor och engagerande möten!

TEKNIK
Vi erbjuder den senaste tekniken inom mötesteknologi och skapar vår egen kommunikationsplattform för mässor, & evenemang. Vi kallar den XPO-Interactive och utvecklar den för göra livet enkelt för både mässarrangörer och deras besökare.

Alla våra lokaler har smarta och effektiva lösningar som säkerställer en lyckad konferens. Vi har datakommunikation i trådbundna och trådlösa nät i hela anläggningen,  inklusive mässhallar, kongressalar, mötesrum och publika utrymmen. Vi använder självklart senaste tekniken för tryckta och interaktiva presentationer.

NÄRA TILL BÅDE STOCKHOLM & UPPSALA
Från både Stockholm och Uppsala tar resan till Scandinavian XPO 20 minuter med tåg, vilket gör platsen väldigt smidig för både besökare och mässutställare. Från Arlanda flygplats tar man enkelt en 4-minuters shuttle till vår entré, och när det är dags att resa hem kan ni checka in redan på mässan för att slippa köer i terminalen. Det finns ingen plats i Sverige där det är så enkelt att bjuda utländska besökare till för mässa och andra evenemang.

HOTEL
Vi har 900 rum inom gångavstånd, inklusive Petter Stordalens nya Quality Airport Hotel Arlanda som ingår i Nordic Choice Hotels. Ni kan därför under er mässa få möjligheter att göra diverse aktiviteter tillsammans med Quality Airport Hotel Arlanda.

Vi gör det enkelt för er. Hör av er så berättar vi mer!
  1. HALL 1 med sina modulära indelningar av ytan. Rosa fältet visar mötesrum, konferensrum och SKYBOX. Ljusgröna fältet är utomhus ytor vid entré som även de kan nyttjas för evenemang av olika slag.
  2. HALL 1 uppdelad efter kunds önskemål. Mötesrum kopplad till del av hallens kapacitet, samt mindre del av utomhusyta.
  3. Hall 2 med det centrala köket som smidigt levererar till alla mässhallar.
Kontakta mig