HYRA KONFERENSRUM & KONFERENSLOKAL I STOCKHOLM & UPPSALA

När du ska hyra ett eller flera konferensrum eller konferenslokaler i Stockholm – Uppsala, så behöver du ofta planera långt i förväg. Du behöver ha ordentlig koll på antalet inbjudna, typ av scen och utrustning, samt mat, dryck och dekor.

Läs mer

Jobba med oss

Det händer mycket på Scandinavian XPO och vi är alltid intresserade av att hitta rätt personer som vill bli en del av vår organisation. Vi erbjuder en öppen och rolig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter! Hitta våra jobbannonser på jobbet.se Just nu söker vi Teknisk Chef: https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjs35481q0flh017636tup446 I vårt team kommer vi även att behöva projektledare, projektassistenter, tekniker, kommunikatörer men framför allt en stor mängd av personal som jobbar i entrén, kundtjänst, café, restaurang för att nämna några områden. Vi söker alltså personal som kommer ha hand om allt som händer innan och under evenemangen. Mer info: https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjrqaxd7k0t690144emzflvwj

Läs mer

Boende

Här bygger vi 420 nya rum under samma tak som Scandinavian XPO.   Klicka för att se mer av Quality Airport Hotel Arlanda.

Läs mer

Konferens & Kongress i Stockholm – Uppsala

Ska du boka konferens i Stockholm? Scandinavian XPO är perfekt för alla professionella mässor, konferenser och evenemang. Med tre mässhallar, hotell, smarta lastzoner, och gott om parkering är platsen perfekt utformad för alla slags besökare, konferensarrangörer och företag.

Läs mer

Eventlokal

Boka en perfekt eventlokal! Söker du lokal för ett stort evenemang eller kanske en annorlunda festlokal för en speciell företagskväll? Multianläggningen Scandinavian XPO ligger 20 minuter från Sthlm, 20 min från Uppsala, och 4 minuter från Arlandas terminaler. Vi kan hjälpa er arrangera alla slags möten, evenemang, expo och utställningar.

Läs mer

Mässa i Stockholm

Stora och små mässor
Från och med hösten 2020 kommer det arrangeras mässor, kongresser och evenemang av alla slag på Scandinavian XPO. Med sina 3 mässhallar kommer vi kunna ta emot över 5000 besökare samtidigt, men de stora mässhallarna kan även delas av till mindre ytor för att hantera events av alla slag och storlekar.

Läs mer
Kontakta mig